Αυτοσχέδια όπλα στο Έσεξ της Αγγλίας – Commandos.gr

1 min


0

Στις 9 Απριλίου του 2020 η αστυνομία του Έσεξ της Αγγλίας έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες από μία συντονισμένη επιχείρηση σύλληψης μελών ομάδος οργανωμένου εγκλήματος. Όπως αναφέρουν, έγιναν ταυτόχρονες έρευνες σε σπίτια, αυτοκίνητα, και άλλες κρυψώνες της ομάδος, και εκεί ανακαλύφθηκαν τα αυτοσχέδια όπλα (ανάμεσα σε άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία) που θα δούμε εδώ.

Πηγή: Twitter.com/STNDogSection

Σε αυτό το άρθρο μας δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες για την υπόθεση ή τα υπόλοιπα ενοχοποιητικά στοιχεία, όπως αυτά που βλέπετε στις ακόλουθες φωτογραφίες. Θα συγκεντρωθούμε αποκλειστικά εις τα αυτοσχέδια όπλα που βρέθηκαν εκεί. Κάτι αρκετά ενδιαφέρον καθώς η Μεγάλη Βρετανία έχει από τις αυστηρότερες νομοθεσίες του κόσμου στο τομέα της οπλοκατοχής.

Πηγή: Twitter.com/STNDogSection

Παρακάτω βλέπετε ένα εξαιρετικά απλό αυτοσχέδιο πιστόλι, κατασκευασμένο κυριολεκτικά από βίδες, και πολύ απλά επεξεργασμένα κομμάτια μετάλλου. Όπως βλέπετε έχει μία βίδα που λειτουργεί ως επικρουστήρας με ένα συμπιεσμένο ελατήριο. Όταν τη σπρώξει κανείς προς τα επάνω, θα απελευθερωθεί χτυπώντας το καψύλλιο του φυσιγγίου και οδηγώντας στη πυροδότηση του όπλου.

Πηγή: Twitter.com/STNDogSection

Στην επόμενη φωτογραφία από την αστυνομία του Έσεξ φαίνονται πιο καθαρά τα εξαρτήματα αυτού του εξαιρετικά απλού αυτοσχέδιου πυροβόλου όπλου.

Πηγή: Twitter.com/STNDogSection

Επιπρόσθετα, η αστυνομία του Έσεξ παρείχε στη δημοσιότητα και ένα εξίσου απλό σχέδιο κατασκευής ενός ελαφρώς πιο πολύπλοκου αυτοσχέδιου όπλου το οποίο ανακάλυψαν κατά τη διάρκεια αυτής της επιχείρησης κατά ομάδος οργανωμένου εγκλήματος. Βλέπετε και αυτό το σχέδιο στη συνέχεια.

Πηγή: Twitter.com/STNDogSection

Εν κατακλείδι, όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα σε αυτή τη κατηγορία άρθρων μας, ο αφοπλισμός λειτουργεί μόνο για τους νομοταγείς πολίτες. Όπως βλέπετε, σε μία χώρα με δρακόντια μέτρα κατά της οπλοκατοχής οι εγκληματίες ακόμη καταφέρνουν όχι μόνο να προμηθεύονται αυτόματα και ημιαυτόματα πυροβόλα όπλα, αλλά να τα κατασκευάζουν και μόνοι τους. Ελπίζουμε στο μέλλον περισσότερα κράτη να το αντιληφθούν αυτό και να κάνουν την οπλοκατοχή και οπλοφορία δικαίωμα κάθε νομοταγούς πολίτη.

#Αυτοσχέδια #όπλα #στο #Έσεξ #της #Αγγλίας

Tο βρηκαμε εδω


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share