Πατέντα Μάχης: Ταχεία λαβή γεμιστήρα – Commandos.gr

1 min


0

Η πατέντα αυτή είναι κάτι που προσωπικά δε το θεωρούμε σημαντικό ή κάτι πρακτικά χρήσιμο, αλλά δε το έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, άρα θα το κάνουμε σε αυτό το άρθρο μας. Στις ημέρες μας, αρκετοί επιλέγουν να τοποθετήσουν λαβές όπως αυτές που βλέπετε παρακάτω στις βάσεις των γεμιστήρων τους για ταχύτερη πρόσβαση σε αυτούς.

Πηγή: Magpul.com

Ωστόσο, πολλά χρόνια προτού εταιρίες όπως η Magpul κατασκευάσουν αυτές τις λαβές ταχείας πρόσβασης γεμιστήρων, το ίδιο γίνονταν ως πατέντα με δύο απλά υλικά. Κολλητική υφασμάτινη ταινία, και αρτάνη. Η χρήση ήταν παρόμοια, επιτρέποντας γρήγορο τράβηγμα των γεμιστήρων από τις θήκες τους. Βλέπετε αυτή τη πατέντα στη πράξη εδώ.

Πηγή: AmmoLand.com

Μία παρόμοια, αλλά λιγότερο διαδεδομένη πατέντα για το ίδιο ακριβώς, είναι αυτή που βλέπετε στη συνέχεια. Εδώ κάνουμε μια θηλιά με αρτάνη, έπειτα αφαιρούμε τη βάση του γεμιστήρα και περνάμε από μέσα τη θηλιά. Έτσι όταν τραβάμε τη θηλιά στηρίζεται στη βάση του γεμιστήρα, και όχι στη κολλητική ταινία όπως στη προηγούμενη παραλλαγή της πατέντας.

Πηγή: OnlyGunsAndMoney.blogspot.com

Μία γρήγορη αναζήτηση μας δείχνει ότι άνθρωποι έχουν κάνει κάθε είδους παραλλαγές από τα παραπάνω δύο. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τέτοια παραδείγματα το βλέπετε στη συνέχεια.

Πηγή: PerfectUnion.com

Προσωπικά, έχουμε δοκιμάσει τόσο αυτές τις πατέντες, όσο και λύσεις του εμπορίου όπως αυτές που βλέπετε στην ακόλουθη φωτογραφία. Βάσει αυτών των δοκιμών δε θεωρούμε ότι αυτού του είδους οι λαβές προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Ίσως σε ελάχιστες περιπτώσεις όπου φοράτε πολύ χοντρά γάντια ή κάτι παρόμοιο. Αλλά ακόμα και σε αυτές, θεωρούμε ότι δεν είναι μία από τις πραγματικά πολύ χρήσιμες πατέντες μάχης.

Πηγή: SWATMag.com

Εάν πραγματικά θέλετε κάτι τέτοιο, θα σας προτείναμε να αγοράσετε μία ποιοτική βάση γεμιστήρα από κάποιο αξιόπιστο κατασκευαστή. Από την άλλη πλευρά, όπως κάθε φορά, δε βλάπτει να γνωρίζουμε το πως μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με πατέντες όπως αυτές που είδαμε σε αυτό το άρθρο.

#Πατέντα #Μάχης #Ταχεία #λαβή #γεμιστήρα

Tο βρηκαμε εδω


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share