Πυρομαχικά Jihawg | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα – Commandos.gr

1 min


0

Αυτό το άρθρο μας θα μπορούσε εξίσου εύκολα να είναι μέρος της κατηγορίας «Αστείες Αναφορές» αλλά καθώς αναφέρεται σε ένα πραγματικό πυρομαχικό (που δε κατασκευάζεται πλέον), το προσθέσαμε σε αυτή τη κατηγορία. Είναι ένα πυρομαχικό ειδικά σχεδιασμένο για να σκοτώνει ισλαμιστές.

Πηγή: BreachBangClear.com

Τον Ιούνιο του 2013 η αμερικανική εταιρία «Jihawg Ammo» κυκλοφόρησε αυτή τη νέα σειρά πυρομαχικών η οποία σταμάτησε να κατασκευάζεται δύο χρόνια αργότερα, το 2015. Το όνομα τους, «Jihawg», είναι συνδυασμός των λέξεων «Jihad» (ισλαμικός ιερός πόλεμος) και «hog» (γουρούνι).

Πηγή: AmmoLand.com

Πρακτικά τα πυρομαχικά ήταν συνηθισμένα βλήματα κοίλου σχήματος αλλά επενδυμένα με μία βαφή προερχόμενη από γουρούνια. Όπως χαρακτηριστικά γράφει η συσκευασία «Τα Γουρούνια Πετάνε». Χαρακτηριστική ήταν και η περιγραφή των πυρομαχικών από την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος που έλεγε (σε ελληνική απόδοση).


Με τα Πυρομαχικά Jihawg, δε σκοτώνεις απλά έναν ισλαμιστή τρομοκράτη, τον στέλνεις επίσης στη κόλαση. Αυτό θα δώσει στους υποψήφιους «μάρτυρες» κάτι να σκεφτούν πριν κάνουν μία επίθεση. Εάν χρειαστεί να αμυνθείς για τη ζωή σου ή για τους γύρω σου τα πυρομαχικά μας δουλεύουν σε δύο επίπεδα. Και, θα κάνεις και καλό στις 72 παρθένες. Το ονομάζουμε ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ.


Πηγή: AskAFirearmsQuestion.blogspot.com

Τα πυρομαχικά κατασκευάζονταν στις ΗΠΑ και όπως έγραφε στη σελίδα το προϊόν είναι «Χαράμ» (δηλαδή βρώμικο κατά τους μουσουλμάνους). Παρακάτω είναι η ανάλυση του τι σήμαινε «ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΩ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ» από την επίσημη σελίδα του προϊόντος. Σε ελληνική απόδοση γράφει: «Οι τζιχαντιστές φοβούνται τη μόλυνση από χοιρινό, ειδικά κατά τη διάρκεια του ιερού πολέμου. Τα Πυρομαχικά Jihawg είναι Χαράμ ή ακάθαρτα προς τον Τζιχαντιστή. Άρα όταν ακούς τη κραυγή πολέμου «Αλάχ Άκμπαρ!» Είναι ώρα να βάλεις λίγο χοιρομέρι στο Μοχάμεντ!»

Πηγή: Jihawg.com

Στις μέρες μας είναι σχεδόν απίθανο να τα βρει κανείς καθώς κυκλοφόρησαν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και σε μικρή ποσότητα. Ωστόσο, παραμένει ένα από τα πιο αστεία πυρομαχικά που έχουμε συναντήσει μέχρι σήμερα.

#Πυρομαχικά #Jihawg #Αμυντικά #και #Στρατιωτικά #Θέματα

Tο βρηκαμε εδω


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share