Αυτοσχέδια Όπλα: Υποπολυβόλο Αγγλίας | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα – Commandos.gr

1 min


0

Αυτό το άρθρο το γράφουμε για δύο λόγους. Πρώτον διότι δείχνει ένα πρωτότυπο αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο, και δεύτερον γιατί δείχνει με το καλύτερο τρόπο το πως η απαγόρευση της οπλοφορίας και οπλοκατοχής κάνει κακό μόνο στους νομοταγείς πολίτες. Για τους αναγνώστες που δε το γνωρίζουν, η Αγγλία έχει από τις πιο αυστηρές νομοθεσίες περί όπλων στο κόσμο. Σκεφτείτε ότι ακόμα και οι αστυνομικοί απαγορεύεται να οπλοφορούν. Μόνο κάποιες ειδικές μονάδες αστυνομικών οπλοφορούν με πυροβόλα όπλα. Ας δούμε ακριβώς τι έγινε όμως.

Πηγή: West-Midlands.police.uk

Παραπάνω βλέπετε τον 29 ετών Λουκ Ρέιλι ο οποίος φυλακίστηκε τη Δευτέρα 5 Μαρτίου του 2018 από τις αρχές του Μπέρμινγκχαμ για παράνομη κατασκευή και χρήση όπλων. Για την ακρίβεια, ο Λ. Ρέιλι είχε ένα μικρό εργαστήριο όπου κατασκεύαζε με καθημερινά υλικά υποπολυβόλα διαμετρήματος 9x19mm όπως αυτό που βλέπετε στην ακόλουθη φωτογραφία.

Πηγή: West-Midlands.police.uk

Τέτοια όπλα είναι αρκετά διαδεδομένα στον υπόκοσμο της Αγγλίας και σταδιακά φτάνουν και στα μεγάλα αστικά κέντρα. Ενδεικτικά, όπως έγραψε τη Παρασκευή 6 Απριλίου του 2018 η εφημερίδα «The Guardian», φέτος στο Λονδίνο είχε περισσότερες ένοπλες δολοφονίες μέχρι τώρα απ’ότι η Νέα Υόρκη. Οπότε θα κλείσουμε το άρθρο με αυτό, οι νόμοι περί οπλοφορίας και οπλοκατοχής είναι νόμοι. Δηλαδή, αφορούν ανθρώπους που θέλουν να είναι νομοταγείς. Συμπερασματικά, τέτοιοι νόμοι το μόνο που κάνουν είναι να κάνουν τους καλούς νομοταγείς πολίτες εύκολα θύματα γιατί με απλά λόγια, ένας εγκληματίας ήδη κάνει κάποιο έγκλημα και δε τον ενδιαφέρει εάν θα κάνει ένα ακόμα αγοράζοντας και φέροντας ένα παράνομο όπλο. Ελπίζουμε όλα αυτά να γίνουν μαθήματα για τη πολιτική ηγεσία και να αλλάξουν αυτή τη παράλογη νομοθεσία που έχει οδηγήσει στο θάνατο αμέτρητους καλούς καθημερινούς ανθρώπους.

Πηγή: BirminghamMail.co.uk

#Αυτοσχέδια #Όπλα #Υποπολυβόλο #Αγγλίας #Αμυντικά #και #Στρατιωτικά #Θέματα

Tο βρηκαμε εδω


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share