Πυρομαχικά STREAK | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα – Commandos.gr

1 min


0

Κατά τη τελευταία έκθεση SHOT Show η αμερικανική εταιρία Ammo Inc. κυκλοφόρησε μία νέα σειρά πατενταρισμένων πυρομαχικών. Τη σειρά STREAK που στοχεύει στο χώρο της σκοποβολής και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με πραγματικά πυρά.

Πηγή: TheFirearmBlog.com

Στα περισσότερα σκοπευτήρια απαγορεύεται η χρήση τροχιοδεικτικών βλημάτων και έτσι η εταιρία Ammo Inc. σκέφτηκε μία λύση γι’αυτό το πρόβλημα. Τα πυρομαχικά STREAK που στη βάση από τις βολίδες υπάρχει μία ειδική επίστρωση που λάμπει όταν το φυσίγγιο πυροδοτηθεί. Έτσι δημιουργεί ένα εικονικό τροχιοδεικτικό βλήμα χωρίς όμως καμία εύφλεκτη ή εκρηκτική ουσία.

Πηγή: AmmoLand.com

Σήμερα η εταιρία Ammo Inc. προσφέρει τα πυρομαχικά STREAK σε διαμετρήματα 9x19mm, .40 S&W, καθώς και .45 ACP τόσο σε κοίλου βλήματος όσο και σε μεταλλικής επικάλυψης.

Πηγή: EverydayNoDaysOff.com

Σίγουρα μία έξυπνη ιδέα και ένας πολύ πρωτότυπος σχεδιασμός. Τώρα κατά πόσο θα υιοθετηθούν από πολλές υπηρεσίες και πολίτες είναι κάτι που θα δούμε στο άμεσο μέλλον καθώς είναι ακόμα ένα πολύ νέο προϊόν. Κλείνοντας, παραθέτουμε ένα βίντεο ώστε να δείτε και στη πράξη το πως μοιάζουν αυτά τα πυρομαχικά.

#Πυρομαχικά #STREAK #Αμυντικά #και #Στρατιωτικά #Θέματα

Tο βρηκαμε εδω


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share