Αυτοσχέδια καραμπίνα | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα – Commandos.gr

1 min


0

Σε αυτή τη κατηγορία μας έχουμε δει αρκετές φορές αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα από τη Βραζιλία και εδώ έχουμε ακόμα δύο τέτοια παραδείγματα. Όπως βλέπουμε το πρώτο όπλο που ανακάλυψαν οι αρχές τον Ιούνιο του 2017 στη Βραζιλία είναι εξ’ολοκλήρου αυτοσχέδιο. Είναι ένα όπλο κατασκευασμένο κυρίως από μέταλλο με τη κάννη του να μην είναι τίποτα παραπάνω από ένα σωλήνα κατάλληλου διαμετρήματος ώστε να δέχεται τα φυσίγγια διαμετρήματος 12-gauge.

Πηγή: HomemadeGuns.wordpress.com

Στην ίδια έρευνα οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν και μία ακόμα αυτοσχέδια καραμπίνα διαμετρήματος 12-gauge αλλά με εμφανώς απλούστερο σχεδιασμό. Στη δεύτερη αυτοσχέδια καραμπίνα που βλέπουμε παρακάτω παρατηρούμε ότι ο επικρουστήρας είναι ένα απλό σύστημα ελατηρίου στο πίσω μέρος, ενώ το μπροστινό παραμένει ίδιο με τη παραπάνω.

Πηγή: HomemadeGuns.wordpress.com

Τα παραπάνω μας υπενθυμίζουν ότι οι νομοθεσίες ελέγχου όπλων είναι καλές μόνο για να αφοπλίζουν τους νομοταγείς ανθρώπους. Κανένας κακοποιός δε πρόκειται ποτέ να ενδιαφερθεί για αυτούς τους νόμους, και όσο δύσκολη και αν είναι η απόκτηση τους, θα βρει το τρόπο να τα αποκτήσει. Ακόμα και αυτό σημαίνει αυτοσχέδιες κατασκευές.

#Αυτοσχέδια #καραμπίνα #Αμυντικά #και #Στρατιωτικά #Θέματα

Tο βρηκαμε εδω


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share