Διατροφή: Ρόφημα Protein+ | Αμυντικά και Στρατιωτικά Θέματα – Commandos.gr

1 min


0

Σε πολλά καταστήματα μπορεί να βρει κανείς σήμερα αυτά τα μικρά πλαστικά μπουκαλάκια της Protein+ που δηλώνουν ότι δίνουν ενέργεια για 5 ώρες. Στο άρθρο αυτό θα δούμε δύο από αυτά, το «Regular Strength» (Φυσιολογική Δύναμη) και το «Extra Strength» (Επιπρόσθετη Δύναμη) που έχουν γεύση ροδάκινο-μάνγκο και μούρο αντίστοιχα.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Θα ξεκινήσουμε με το «Regular Strength» που αντιστοιχεί σε μία δόση για την απαραίτητη πρωτεΐνη για 5 ώρες. Το μπουκάλι περιέχει 177ml του ροφήματος και αποτελείται από 100 θερμίδες. Από αυτά, 3 γραμμάρια είναι υδατάνθρακες, λιγότερο από ένα γραμμάριο είναι ζάχαρη, και περιέχει και 21 γραμμάρια πρωτεΐνης ορού γάλακτος (whey) της NRPO. Επιπρόσθετα, έχει ένα μείγμα 1870mg για αύξηση των επιπέδων ενέργειας που αποτελείται από ταυρίνη, καφεΐνη (200mg), μηλικό οξύ, κιτικολίνη, L-φαινυλαλανίνη, διτρυγική χολίνη, και N-ακετυλ-L-τυροσίνη.

Πηγή: 5HourEnergy.com

Στη συσκευασία αναγράφει ότι μπορούμε να πιούμε είτε το μισό, είτε ολόκληρο ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού μας. Γευστικά τώρα, δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεί να δοκιμάσει κανείς. Έχει μία πολύ ξηρή αίσθηση και πολύ έντονη ξινή επίγευση. Στην υφή είναι λεπτό και χωρίς ανθρακικό και βλέπετε πως φαίνεται και στην επόμενη φωτογραφία.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Όσον αφορά τώρα το «Extra Strength» η μόνη διαφορά του είναι ότι έχει 2000mg από το μείγμα αύξησης ενέργειας με πιο χαρακτηριστικό την αυξημένη καφεΐνη που είναι στα 230mg. Βλέπετε τον επίσημο πίνακα διατροφής αξίας του παρακάτω.

Πηγή: 5HourEnergy.com

Γευστικά το «Extra Strength» είχε παρόμοια υφή και αίσθηση με ένα ήπιο άρωμα μούρων. Ουσιαστικά όμως δεν είχε κάποια αξιοσημείωτη διαφορά. Βλέπετε πως είναι εμφανισιακά και αυτό το ρόφημα στη φωτογραφία που ακολουθεί.

Πηγή: Προσωπικό αρχείο

Παρότι γευστικά δεν ήταν κάτι το απολαυστικό, αυτά που προσφέρουν είναι χωρίς αμφιβολία χρήσιμα και με δεδομένο ότι έρχονται σε τόσο βολικές συσκευασίες των 177ml, είναι κάτι χρήσιμο να έχουμε στο όχημα μας, ή ίσως σε κάποιο σακίδιο επιβίωσης. Όπως βλέπετε, δεν έχουν κάτι το υπερβολικό στα συστατικά τους πέρα από αρκετή πρωτεΐνη (21 γραμμάρια) και μία ικανοποιητική ποσότητα από συστατικά που αυξάνουν προσωρινά τα επίπεδα ενέργειας μας. Με απλά λόγια, δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό αλλά κάνει όσα διαφημίζει ότι κάνει.

Πηγή: MrCheckout.net

#Διατροφή #Ρόφημα #Protein #Αμυντικά #και #Στρατιωτικά #Θέματα

Tο βρηκαμε εδω


Like it? Share with your friends!

0

What's Your Reaction?

hate hate
0
hate
confused confused
0
confused
fail fail
0
fail
fun fun
0
fun
geeky geeky
0
geeky
love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg
win win
0
win
admin

0 Comments

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share